Dit zijn de 4 beste auto's van deze week

Of je nu in de markt bent voor een nieuwe auto of op zoek bent naar een upgrade, het private leasen van een auto is aan te raden als het gaat om kosteneffectiviteit. In dit blog gaan we in op de 4 auto’s die deze week bovenaan ons lijstje van suggesties staan als het gaat om het private leasen van een moderne auto vol met rijplezier. In deze auto’s gaan technologie en rijplezier hand in hand. Zo maak je de juiste keuze voor nu, maar ook voor later.

Populairder dan ooit; Volkswagen Tiguan

Volkswagen heeft het design van deze auto uit hun wagenpark, die in Nederland al menig hart heeft veroverd, een flinke upgrade gegeven. Met nog strakkere lijnen en slimmere lichten verdient de Tiguan haar plekje in onze lijst voor deze week. Opvallend aan de Tiguan is de uitgebreide technologie die verwerkt zit in deze auto. Met slimme verlichting die zich automatisch aanpast aan jouw snelheid, locatie en persoonlijke voorkeuren en een WiFi-hotspot om je favoriete serie te bingen op de achterbank is rijden in deze zeer ruime auto alles behalve vervelend. Gebruik je stem om de temperatuur en de kleur van de sfeerverlichting aan te passen. In de Tiguan ervaar je rijplezier zoals je dat nog niet eerder hebt ervaren, met name door Adaptive Cruise Control en een uitgebreid Heads-Up display. Maak rijden weer interessant zonder je ogen van de weg te halen. De Tiguan is uitvoerbaar in 4 verschillende varianten, waardoor de juiste optie voor jou er zonder meer tussen zit. In de Volkswagen Tiguan zijn rijplezier en digitalisering volledig geconnect.

Ruim en praktisch; Volkswagen UP!

De Volkswagen UP! is onze favoriet voor deze week. De UP! Is een stadsauto met karakter. Indrukwekkend is met de name de ruimte die deze compacte auto biedt; Er is met gemak ruimte voor 4 volwassenen en hun bagage. De kleinste auto in het wagenpark van Volkswagen is enorm wendbaar en beschikt over zeer vooruitstrevende technologie. Zo is binnen 1 klik jouw smartphone met de UP! verbonden. Deze plaats je tijdens het rijden natuurlijk in de ingebouwde telefoonhouder. Zo luister je tijdens het rijden ook lekker naar je eigen playlist en heb je nooit last van verouderde Tomtom systemen. Extra handig, met een ingebouwde USB-poort raakt je telefoon nooit leeg en raak jij nooit verdwaald. De UP! is wendbaar en erg ruim voor een compacte auto. Ideaal voor de binnenstad maar ook niet bang voor de langere afstand en comfortabel met zijn allen of in je uppie. Private Lease de Volkswagen UP! vandaag nog.

De nieuwe familie van de Kia Niro

Met de Niro slaat Kia de weg in voor een schonere toekomst. Onder andere met haar nieuwe logo wil Kia een leidende rol gaan spelen in de toekomst van de auto-industrie. De meerdere duurzame varianten van de Niro zijn hier een perfect voorbeeld van. Deze auto is de belichaming van de perfecte balans tussen efficiëntie en moderne technologie. De Niro heeft de look en feel van een crossover en de neus van een tijger. Het is een dynamisch en plezierig model om in te rijden, zonder dat ze concessies doet aan de natuur en moeder aarde. Bovendien is deze auto uitgerust met Apple CarPlay, en met de Kia Connect App is je auto vinden, volgen of juist een parkeerplek vinden helemaal geen probleem. Van de Hybrid tot de volledig elektrische variant, de nieuwe Kia Niro is een genot om in te rijden.

Nu rijden in de auto van de toekomst: Peugeot e-208

In 2019 introduceerde Peugeot gelijktijdig met de zeer populaire Peugeot 208 deze elektrische variant. Met een accu van 50 kWh rijdt deze auto op zijn gemak een afstand van wel 340 kilometer. De 50 kWh accu is in de bodem van deze moderne auto verwerkt, waardoor hij aan interieur geen ruimte hoeft in te leveren. Het elektrische 208-model van Peugeot is de belichaming van de energietransitie die Peugeot poogt te doen. De auto wordt met name door de lange motorkap en het laaggelegen silhouet gekenmerkt door een sportief en stoer design. Peugeot heeft in deze compacte auto comfort in de cockpit prioriteit gegeven. Met zijn uitstekende geluidscomfort, 10 inch touchscreen en indrukwekkende rijhulpsystemen met Peugeot Drive Assist is deze auto naast zijn sportieve look ook uitermate geschikt voor de langere afstanden. Bij de snel lader laadt de e-208 binnen een halfuur op naar 80% van zijn capaciteit. De ultieme balans tussen goed voor de wereld en goed voor jezelf.

Ben jij voorstander van vergelijken voordat je een aankoop doet? Kijk eens op https://www.vergelijkwizard.nl/  voor meer van dit soort vergelijkingen!

Comments are disabled.