Easee home zwart compact en krachtig

Wanneer je de overstap maakt of hebt gemaakt van rijden op fossiele brandstoffen naar een elektrische auto, heb je natuurlijk een plek nodig om je auto te laden. Dit kan natuurlijk bij een openbaar laadpunt, waar we er gelukkig steeds meer van zien. Echter wegen de voordelen van thuisladen vaak zwaarder en is het installeren van een Easee home zwart laadpaal thuis de moeite van het overwegen waard.

De voordelen van thuis laden

Het comfort van je auto opladen bij je eigen huis, is een van de redenen dat mensen kiezen voor een Easee home zwart laadrobot. Het altijd beschikbaar hebben van je eigen laadpunt in plaats van wachten in de rij bij een fast lader langs de snelweg of een openbare laadpaal in je wijk, kost tijd die je dan niet hoeft te wachten om verder te kunnen met je reis.

Behalve gemak, is thuis laden ook financieel een betere optie. Het laden kost je tot de helft minder aan stroomkosten. Wanneer je zonnepanelen hebt, is laden zelfs gratis met de door jezelf opgewekte stroom. Je auto wordt zelfs een soort opslagplaats voor teveel geproduceerde stroom, zodat je deze niet terug hoeft te leveren aan het net. Wanneer je je laadpunt op een makkelijk toegankelijke plek voor anderen maakt, kun je je Easee home zwart zelfs een openbaar punt maken en zo verdienen terwijl andere mensen gebruik maken van je laadpunt. Bovenop dat een elektrische auto sowieso zuiniger in verbruik is, heb je dan maximaal voordeel van je laat robot.

Verder heb je de overstap naar elektrisch rijden gemaakt om groener te rijden en minder afhankelijk te zijn van fossiele brandstoffen. Wanneer je een thuislaadpunt hebt, heb je maximaal grip op hoe groen je je auto laadt. Jij kiest natuurlijk in je energiecontract tussen groene of grijze stroom, waardoor je helpt de CO² uitstoot te verminderen en eigen zonnepanelen zijn natuurlijk helemaal de meest milieuvriendelijke oplossing.

Waarom de Easee home zwart

Deze laadrobot is een koploper op de markt van het compact en krachtig laden. De tijdloze en strakke vormgeving is niet alleen mooi om te zien, maar maken de Easee home zwart ook nog 69 procent kleiner dan de meeste laadpalen voor thuis. Met slechts anderhalve kilo is het een ook nog een lichtgewicht apparaat, wat niet te zeggen is van zijn laadvermogen.

Het laadvermogen varieert van 1,4 tot 22 kWh en de laadrobot past zich moeiteloos en automatisch aan elke auto aan. Standaard zit er een type 2 stekker aansluiting op. Door zijn grote bereik in laadvermogen, kun je zowel 1-fase als 3-fasen laden. Hierdoor is de laadtijd beperkt tot het strikt noodzakelijke en kun je in korte tijd weer je weg vervolgen.

Verder kenmerkt de Easee home zwart zich door het ultieme gebruiksgemak. De laadrobot is standaard uitgerust met een eSim aansluiting wanneer er dekking is en je krijgt er kosteloos een lifetime abonnement bij zodat je laadpunt altijd geüpdatet blijft en optimaal presteert. Met de Easee app, kun je je laadpunt digitaal bedienen, naast de standaard manuele bediening natuurlijk.

Comments are disabled.