Stel je eigen plateauwagen samen

Misschien ken je het wel: je bent op zoek naar een plateauwagen en denkt er een gevonden te hebben. Tot het moment komt dat je erachter komt dat de plateauwagen niet leverbaar is in de afmetingen die je nodig hebt. Het is daarom ideaal om je eigen plateauwagen samen te kunnen stellen. Wil je een beter idee krijgen van hoe dit in zijn werk gaat? Lees dan verder!

Plateauwagen op maat 

Sinds kort is het mogelijk om een plateauwagen van aanhangwagendirect helemaal zelf samen te stellen. Aanhangwagendirect is een samenwerking aangegaan met Eduard van aanhangwagens, daar is een configurator uit ontstaan. Je kunt al je wensen terug laten komen in je zelf samengestelde plateauwagen door ze in de configurator in te vullen. Daarnaast kun je ook nog een zien hoe de plateauwagen eruit komt te zien door 3D-beeld.

Afmetingen

Vooraf is het verstandig om te bedenken waar je de plateauwagen voor wilt gebruiken. Op die manier kun je goed de afmetingen bepalen. In de configurator beginnen de afmetingen van een plateauwagen bij 200 × 150 cm. De grootst mogelijke plateauwagen kan gaan tot 606 × 220 cm. Ook hebben ze de mogelijkheid om je eigen kipper samen te stellen.

Mogelijkheden voor de opbouw

Je hebt bij het zelf samen stellen de keuze uit 30 cm borden en 40 cm borden. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een vlakke opbouw. Wanneer je jouw ideale opbouw hebt gekozen ga je een keuze maken tussen een voorrek, loofrek of opzetborden. Wil je hoge ladingen vervoeren? Kies dan om een huif toe te voegen, dit houdt de lading droog. Naast deze mogelijkheden is er ook nog de keuze voor oprijplaten, neuswielen en uitzetsteunen.

Meer informatie

Denk je nu na het lezen van deze blog dat dit wat voor jou is? Of wil je meer informatie over het samenstellen van plateauwagens? Neem dan snel een kijkje op de website van aanhangwagendirect. Je kunt ook altijd advies vragen aan de specialisten!

Comments are disabled.