Ik ben zo iemand die altijd het onderste uit de kan wilt halen. Iemand die altijd aan het tweaken en tunen is aan de auto om betere performance te halen en tevens ook de auto er meer gelikt uit te laten zien. Enfin, mijn meest recente project wil ik hier bespreken dat is het installeren van Eibach veren.

Enfin het voornaamste doel van de Eibach veren is om verlaging te veroorzaken wat zorgt voor een sportievere look van de auto bekend van o.a. de films Fast en Furious maar ook de Need for Speed spelletjes van EA. De auto ziet er daarmee dus een stuk hipper uit.

Het voordeel van Eibach is, dit is zeg maar het neusje van de zalm onder de schokdemper merken. Dus hoewel de auto fors lager is, gaat dit niet ten koste van het comfort. En dit is exact het doel dat ik voor ogen heb.

auto

Ik heb wat op het internet gezocht naar auto onderdelen webwinkels tot ik deze website vond. Lage prijzen en gratis verzending en vele goede beoordelingen haalden mij over de streep. Ze hebben een sectie met Eibach producten, URL, en hier vond ik precies de veren voor mijn type Opel model.

Nu ik toch aan het shoppen ben voor auto onderdelen ga ik ook gelijk op zoek naar een mooie uitlaat. Niets vind ik fraaier namelijk dan een auto met een fors uitlaten geluid. Bij dezelfde winkel vond ik uitlaten van het Zweedse merk Simons. Dat zijn echt top uitlaten die een geluid produceren om je vingers bij af te likken, ik zou aanbevelen om een op YouTube te kijken en te zoeken op Simons exhaust om een idee te krijgen wat voor geluid deze pracht dingen produceren. Enfin die heb ik dus gelijk even mee bestelt. En beide onderdelen zal ik rap installeren op mijn auto.

Comments are disabled.