Betere performance met Eibach veren


Ik ben zo iemand die altijd het onderste uit de kan wilt halen. Iemand die altijd aan het tweaken en tunen is aan de auto om betere performance te halen en tevens ook de auto er meer gelikt uit te laten zien. Enfin, mijn meest recente project wil ik hier bespreken dat is het installeren van Eibach veren.

Enfin het voornaamste doel van de Eibach veren is om verlaging te veroorzaken wat zorgt voor een sportievere look van de auto bekend van o.a. de films Fast en Furious maar ook de Need for Speed spelletjes van EA. De auto ziet er daarmee dus een stuk hipper uit.

Het voordeel van Eibach is, dit is zeg maar het neusje van de zalm onder de schokdemper merken. Dus hoewel de auto fors lager is, gaat dit niet ten koste van het comfort. En dit is exact het doel dat ik voor ogen heb.

auto

Ik heb wat op het internet gezocht naar auto onderdelen webwinkels tot ik deze website vond. Lage prijzen en gratis verzending en vele goede beoordelingen haalden mij over de streep. Ze hebben een sectie met Eibach producten, URL, en hier vond ik precies de veren voor mijn type Opel model.

Nu ik toch aan het shoppen ben voor auto onderdelen ga ik ook gelijk op zoek naar een mooie uitlaat. Niets vind ik fraaier namelijk dan een auto met een fors uitlaten geluid. Bij dezelfde winkel vond ik uitlaten van het Zweedse merk Simons. Dat zijn echt top uitlaten die een geluid produceren om je vingers bij af te likken, ik zou aanbevelen om een op YouTube te kijken en te zoeken op Simons exhaust om een idee te krijgen wat voor geluid deze pracht dingen produceren. Enfin die heb ik dus gelijk even mee bestelt. En beide onderdelen zal ik rap installeren op mijn auto.

Overig

autoeibach

Comments are disabled.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.

Wij gebruiken cookies voor de volgende redenen:

Functioneel Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)

Statistieken Voor analyse doeleinden om de website te verbeteren (vereist)

Social Media Voor het laten functioneren van like buttons

Advertenties Om bij te houden welke advertenties je al hebt gezien en hoe vaak

Interesses Om informatie en advertenties zoveel mogelijk te laten aansluiten bij je interesses

Verwijder je cookies uit je browser dan kan je keuze niet worden herkend en zal je opnieuw over het gebruik van cookies worden geïnformeerd en om toestemming worden gevraagd.

Sluiten