Het milieu staat centraal in het jaar 2019. Dit schittert ook door in de auto-industrie. Elektrisch rijden is een trend aan het worden. Naast dat het goed voor het milieu is, hebben de auto’s ook wel heel veel charme. Niet langer is Tesla het enige merk dat elektrische auto’s maakt. Steeds meer merken als BMW, Mercedes, Audi enzovoort maken een doorstart met elektrisch. Je kan de auto’s niet langer over het hoofd zien en mensen worden steeds meer geprikkeld met het aanbod. Ook jij kunt nu zeer gemakkelijk een elektrische auto rijden zonder dat je overspoelt wordt met kosten, door middel van shortlease. Ontdek nu welke droomauto jou een duurzame rijder maakt.

Onverwachte kosten, ho maar

Zowel bij shortlease als private lease heb je het voordeel dat onverwachte kosten gedekt zitten in de prijs. Deze prijs is van te voren vastgesteld door het leasebureau. Bij onverwachte reparatie- of onderhoudskosten hoef je dus niet langer je spaarrekening te plunderen. Daarbij heeft short lease nog als extra voordeel, dat het leasecontract maandelijks opzegbaar is. Mocht de elektrische auto dus niet bevallen of mocht het toch te duur zijn, kun je het elke maand opzeggen. Ideaal dus!

Tesla Model 3

Dit is misschien wel een van de meest bekende modellen van dit jaar. Bij dit model staat de veiligheid erg centraal. Er zijn verscheidene crashtesten uitgevoerd, waaronder op het dak. Dit dak is gemaakt van glas wat de auto een ruimtelijk design geeft. Ondanks het glazen dak, kan het vier keer zijn eigen gewicht aan. Voor het visuele plaatje, het dak zou bij wijze van twee Afrikaanse olifanten kunnen overleven. De auto beschikt bovendien over veiligheidssensoren die nabije auto’s kunnen detecteren en mogelijke aanrijdingen kunnen voorkomen. Daarnaast is de model 3 volledig elektrisch. Je hoeft dus nooit meer brandstof te tanken.

Mercedes EQC

Deze auto is zo nieuw dat hij nog niet daadwerkelijk op de markt is. Wel is er bekend dat het een 100% elektrische SUV is en het uitmuntende prestaties zou leveren. Zo zal de auto een actieradius hebben van 400 km.

BMW iX3

De BWM had al een tijdje een elektrische auto, de i3 maar een opvolger bleef uit. Die is er dan nu toch eindelijk, de iX3. Dit is een kleine SUV, voor de sportievelingen onder ons. Deze SUV zou meer dan 400 kilometer moeten kunnen rijden. Daarbij gaat het opladen van de auto zeer rap door de nieuwe accu die in het model zal worden geplaatst. Bovendien is deze SUV ook volledig elektrisch.

Comments are disabled.